Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website | New York Rangers | první Česko-Slovenský fanouškovský web

Příprava 2015 (5)

Příprava skončila vítězně

Před posledním zápasem přípravy získal Lars-Erik Sjöberg award, cenu pro nejlepšího nováčka přípravy, Oscar Lindberg. Cena je udělována od roku 1988, kdy jí jako první získal Mike Richter, jako pocta bývalému hráči a skautovi Rangers Lars-Eriku Sjöbergovi, který v roce 1987 podlehl rakovině.

Rangers otočili zápas proti Flyers. Rozhodl nájezd v prodloužení

Pátý zápas v přípravě přivedl k odvetě do MSG hráče Flyers. Antti Raanta odchytal celý zápas a docela si zachytal. Rangers si těžko hledali prostor před Masonem, ale podařilo se jim třemi góly zápas otočit. V prodloužení rozhodl Keith Yandle.

V režii Dereka Stepana

Druhou polovinu přípravy odstartovali Rangers vítězstvím u sousedů v New Jersey. Lindberg nastoupil k dalšímu zápasu, což znamená, že se ho snaží trenéři maximálně prověřit, protože nás čeká výrazné škrtání právě po dnešním zápase. Dostane se do hlavního týmu?

Návrat jako hrom. Zucc výrazně pomohl týmu v Bostonu

Mats Zuccarello je zpět! Ve zcela nové helmě se na led po těžkém zranění hlavy vrátil norský štírek. Připsal si dva body, zařídil několik přesilovek a předvedl dobré obranné zásahy. Henrik Lundqvist se představil ve svém prvním zápase, Oscar Lindberg ve třetím ze tří. Do sestavy začínají vstupovat další hráči základu. Boj o pár volných míst v hlavním týmu uzavřel v Bostonu svou polovinu.

Pauza skončila! Rangers zahájili výhrou

Po horkém létě, trochu delším než před rokem, jsme se konečně dočkali. První přípravný zápas odehráli Rangers doma proti sousedům z Jersey. Pro Devils to byl druhý zápas ve dvou dnech a proti Bostonu se nedokázali vůbec prosadit.

Platnost uložené stránky vyprší: 30. 4. 2024 14:18:08