Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rozbor: Rangers darovali Tampě první výhru v sérii

Rozbor: Rangers darovali Tampě první výhru v sérii

Ikdyž statistika střel hovoří jasně pro Tampu, nemyslím si, že by Rangers byli horším týmem. Rangers si nechali vzít dobře rozehraný zápas. Využili dvě přesilovky a vedli 2-0. Pak bohužel zaúřadouval Jacob Trouba, ale bohužel v neprospěch Rangers. Jeho dvě vyloučení totiž potrestali Kucherov a Stamkos. Troubovo další vyloučení přišlo při dlouhé přesilovce, když Kucherov dostal 2+2 za vysokou hůl. Tuto početní výhodu měli Rangers za stavu 2-2 a do konce třetí třetiny zbývalo 10 minut. Mohlo se rozhodnout. Nestalo se. A možná s vidinou prodloužení Rangers neuhráli poslední minutu zápasu, ve které rozhodl Ondřej Palát. Šanci na zisk třetího bodu v sérii budou mít Rangers ve středu ráno našeho času.
Zápasové statistiky
Co se píše ve fóru

ECF, Gm3: Chris Kreider ties Rod Gilbert for the most playoff goals in Rangers history with his 34th as he smacks home a rebound in the crease
DVOUGÓLOVÁ VÝHODA - Oba góly Rangers přišly v přesilovce, jejich 15. a 16. v playoffs. Jejich 16 gólů ve výhodě se řadí na druhé místo v historii klubu (22 v roce 1994) v jednom ročníku play-off. New York skóroval v početní výhodě v sedmi z posledních osmi zápasů (10 PPG). Blueshirts vstřelili dva góly v přesilovkách v jednom utkání již počtvrté v tomto play-off (utkání 6-7 proti CAR, utkání 6 proti PIT).

Adam Fox si připsal bod v osmém utkání po sobě a stal se tak pátým obráncem za posledních 30 let, který zaznamenal osmizápasovou bodovou sérii v play-off, čímž se připojil k Miro Heiskanenovi (8 v roce 2020), Victoru Hedmanovi (8 v roce 2018), Larrymu Murphymu (9 v roce 1995 a 8 v roce 1992) a Brianu Leetchovi (9 v roce 1994 a 8 v roce 1992). S 23 body zaznamenal Fox nejvíce bodů obránce v historii NHL ve 20 zápasech play-off v kariéře, čímž překonal Briana Leetche (22 bodů ve 20 zápasech). Od roku 1995 je Foxových 23 bodů třetím nejvyšším počtem bodů obránce NHL v play-off.

Chris Kreider vstřelil svůj desátý gól v play-off a 34. gól v kariéře v play-off, čímž se vyrovnal Rodu Gilbertovi v historickém pořadí. Kreiderův gól byl jeho 12. gólem v kariéře v play-off Stanley Cupu v přesilovkách, čímž se vyrovnal Brianu Leetchovi a je druhým nejlepším v historii Rangers, hned za Adamem Gravesem (13). Jeho gól byl jeho 62. gólem v sezóně (v základní části a po sezóně dohromady), čímž se vyrovnal Gravesovi (1993-94) na nejvyšším počtu gólů v historii klubu. Kreider nasbíral body v pěti duelech (4G-2A) a 15 bodů (10G-5A) v tomto play-off.

ECF, Gm3: Adam Fox quickly works the puck from the point to Mika Zibanejad at the far circle whose one-timer beats Andrei Vasilevskiy's blocker
Mika Zibanejad, spolu s Kreiderem, se stali pátým a šestým hráčem v historii Rangers, kteří v play-off nastříleli dvojciferný počet gólů, čímž se připojili k Marku Messierovi (12 G v roce 1994), Brianu Leetchovi (11 G v roce 1994), Waynu Gretzkymu (10 G v roce 1997) a Adamu Gravesovi (10 G v roce 1994). Zibanejadův gól, kterým otevřel skóre zápasu, byl jeho šestým přesilovkovým zásahem, čímž se vyrovnal Adamu Gravesovi (6 gólů v roce 1996) v počtu přesilovek v jednom ročníku play-off. Zibanejad spolu s Adamem Foxem prodloužil svou bodovou sérii na osm zápasů, což je nejdelší bodová série Rangers od Wayna Gretzkyho v roce 1997 (9 GP). Odpoledne to byl Zibanejadův sedmý vícebodový zápas v play off. Zibanejad se prosadil 15:24 (63 %) v kruhu pro vhazování, což je jeho druhé nejvyšší procento v tomto play-off (zápas 7 proti PIT - 72 %).

Artemi Panarin nasbíral svůj třetí vícebodový zápas v play-off (2A), díky čemuž bodoval v pěti z posledních šesti zápasů (2G-5A) a v sedmi z posledních osmi utkání (2G-6A). V základní části a play-off má Panarin na kontě 111 bodů, což je devátý nejvyšší počet bodů v jedné sezóně mezi Rangers.

K'Andre Miller a Jacob Trouba se s šesti hity vyrovnali na čele týmového bodování.

Zdroj: https://www.nhl.com/rangers/news/blueshirt-breakdown-nyr-2-vs-tbl-3---game-3/c-334485630

Diskuze z fóra

Jedná se experimentální výpis diskuze z fóra. Pro kompletní zobrazení příspěvků s přílohami apod. si zobrazte téma přímo na fóru.

Zobrazit ve fóru
Lancer
Přál jsem si to, ale nevěřil jsem, že by to bylo možné. Vedeme 2-0 nad dvojnásobným obhájcem Stanley Cupu. Vedeme zaslouženě. Teď se stěhujeme se na Floridu, kde vyzveme domácí Tampu Bay Lightning k dalším utkáním semifinálové série play off. Dnešní třetí zápas se tentokrát odehraje pro nás v příznivém večerním čase.

Základní fakta:
Historická bilance: 57-44-7-9 (výhry – porážky – remízy – porážky v prodloužení)
Bilance za 5 let: 9-6-1 (výhry – porážky – porážky v prodloužení)
Zápasy v aktuální sezóně: 4:3 nájezdy (venku), 4:0 (MSG), 2:1 (venku)
Aktuální série play off: 6:2 (MSG), 3:2 (MSG)

Základní část:
smajlík z fóra 82 z, 51-23-8, 110 b., 287:233 (+54)
smajlík z fóra 82 z, 52-24-6, 110 b., 254:207 (+47)

Ve druhém zápase v domácím prostředí jsme porazili Tampu 3:2 a vedeme 2-0 na zápasy. Byl to parádní zápas, ve kterém jsme byli ve větší části opticky lepším týmem. Statisticky byla lepší Tampa. Na střely 31-28, na hity 32-23, na vhazování 28-20, na proměňování přesilovek 1/1 – 0/4. Naše silná zbraň nezafungovala, naštěstí jsme ji nepotřebovali. Na góly, tedy nejdůležitější statitiku, jsme vyhráli 3:2. Na druhou stranu jsme pochopili, že Tampa umí být hodně nebezpečná v početní výhodě. Dovolili jsme jim jedinou přesilovku, kterou Kucherov využil. Tedy dovolili… rozhodčí jim jí věnovali za vymyšlený faul Ryana Reavese na začátku zápasu. Ovšem na to, že rozhodčí ovlivňují zápas ve prospěch soupeře jsme zvyklí minimálně ze série s Penguins. Takže nás nedostali a postupně K'Andre Miller, Kaapo Kakko a Mika Zibanejad otočili vývoj utkání, které dokázal již pouze Nicholas Paul korigovat na výsledných 3:2 pro nás. Super vývoj. Jejich hvězdy nemlčí, v prvním zápase se pod oba góly podepsal Steven Stamkos (1+1) a ve druhém Nikita Kucherov (1+1). Naštěstí to nestačilo. Zatím. My máme v brance nejlepšího brankáře světa. A pak jsou tam další jména. Adam Fox, Mika Zibanejad, Chris Kreider, Artemi Panarin, Filip Chytil, Alexis Lafreniere, Kaapo Kakko, Andrew Copp, Frank Vatrano, Jacob Trouba, K'Andre Miller…. Jsme tým, který je těžké bránit, pokud hraje a nespí na ledě.

Igor Shesterkin zavedl normu, že pustí 2 góly za zápas. Tolik inkasoval v posledních 4 zápasech. Před tím 3x dovolil soupeři jen 1 gól. Shutout se mu v play off v 16 zápasech ještě nepovedl. Dva góly jsou v pohodě, pokud naši útočníci dají víc. A to se jim v každém z těch čtyř utkání podařilo. Dokonce měl normu, že na něj poletí 39 střel. Tampa si toho všimla a v posledním zápase tuto normu narušila… vyslal pouze 31 střel. Stejně jí dovolil jen 2 góly. Teď trochu vážněji.. Nehraji na „kdyby“, ale kdyby Tampa v minulém zápase přepnula na rychlejší tempo dřív, nemuselo to skončit dobře. Závěr zápasu byl pro nás hodně těžký a napověděl, jak to bude vypadat na Floridě.

Na nhl.cz píšou o achilově patě Vasilevského. Je to sice jen statistika, ale něco na tom být může. Nad vyrážečkou pustil Vasilevsky již 18 gólů. coze Nad lapačkou „pouze“ 8, pod lapačkou 5 a pod vyrážečkou jen 3. Mezi betony nedostal v play off zatím žádný gól! To opravdu vypadá, jako by nad vyrážečkou měl problém. A naši borci to prý vědí a se železnou pravidelností vysílají střely do jeho slabého místa. Něco na tom bude, ale na závěry bych si počkal až po sérii. Vasilevsky není dlouhodobě jeden z nejlepších brankářů NHL jen tak pro nic za nic. Určitě o své slabině ví a určitě se dokáže zlepšit, pokud jej ovšem nelimituje nějaké zranění.

Nechci znít jako pesimista, nebo malověrný, ale čekám od Tampy smršť na ledě. Daleko větší tlak před domácím publikem, mnohem větší zápal, tlak do branky, prostě něco, čím by potvrdili svoji pozici dvojnásobného obhájce, který reálně uvažuje o zlatém hattricku. Proti nim hovoří, že oni musí, oni jsou ti favoriti, kteří s námi neměli mít skoro žádný problém. To je naše výhoda. I přes skvělou základní část jsme tým, od kterého se v play off nic moc nečekalo. Nikdo by se příliš nedivil, kdybychom vypadli 1-4 s Pittsburghem. Ale to se nám nelíbilo, chceme víc a jak říkal Mark Messier, ještě nejsme uspokojení. Bylo by maximálně fajn vracet se do New Yorku za stavu 3-1 pro nás. A víte co? I druhý zápas měla Tampa vyhrát, protože se "vždy" po porážce dokázala otřepat. Takže další pravidlo, které jsme zrušili. Je načase poslat Tampu na dovolenou.

Článek na nhl.cz o Vasilevském: https://nhl.cz/vasilevskij-obnazuje-svou-achillovu-patu-v-souboji-velikanu-ztraci/5026620">https://nhl.cz/vasilevskij-obnazuje-svou-achillovu-patu-v-souboji-velikanu-ztraci/5026620
JIný článek s názory Marka Messiera: https://nhl.cz/nikdo-je-necekal-tak-daleko-ale-upokojeni-urcite-nejsou-rika-messier-o-rangers/5026614">https://nhl.cz/nikdo-je-necekal-tak-daleko-ale-upokojeni-urcite-nejsou-rika-messier-o-rangers/5026614
Pogec
2. zápas jsme byli 58 minut skoro o třídu herně lepší, pak se nám to málem sesypalo jako domeček z karet, naštěstí ale smajlík z fóra odolal.

V Tampě to bude úplně jinej zápas, ale když Igor zachytá, tak snad aspoň jednu výhru přivezeme.
Lancer
Zajímavé scratch [tweet]https://twitter.com/StatBoy_Steven/status/1533096126257274882[/tweet]
Lancer
Také mi to tak přijde... a to jsme na začátku epochy .. doufám [tweet]https://twitter.com/JimCerny/status/1533113975453491205[/tweet]
Pogec
Zajímavé scratch [tweet]https://twitter.com/StatBoy_Steven/status/1533096126257274882[/tweet] A s Lindgrenem sestavě máme bilanci 9:3:1 zubatec

Už jsem psal v létě, že Nemeth dokázal loni zkurvit COL play-off a fanoušci jeho odchod vyloženě slavili. Díky bohu, že Lindgren je takovej robocop, jinak by naši měli už skoro měsíc dovolenou.
J.K.Kožíšek
Jako doufám, že dneska nebude nějaký problém se streamem, na mém oblíbeném místě zatím na jednom kanále nic nezačlo a na druhém opakují zápas Edmontonu. zubatec
Phlambo
Jako doufám, že dneska nebude nějaký problém se streamem, na mém oblíbeném místě zatím na jednom kanále nic nezačlo a na druhém opakují zápas Edmontonu. zubatec tak to máme stejné oblíbené místo Very Happy
TM21
Jako doufám, že dneska nebude nějaký problém se streamem, na mém oblíbeném místě zatím na jednom kanále nic nezačlo a na druhém opakují zápas Edmontonu. zubatec Mám to zatím stejně. Pokud někdo budete mít nějaký funkční stream, dejte sem prosím odkaz. smajlík z fóra
TM21
Vypadá to, že se dnes na zápas dostal zase i nemalý počet našich fans. smajlík z fóra [tweet]https://twitter.com/vzmercogliano/status/1533524153785061376[/tweet] [tweet]https://twitter.com/NYRangers/status/1533523333555306497[/tweet]
J.K.Kožíšek
Zápas by mělo jít sledovat přes webové streamování ESPN:
https://www.espn.com/watch/

Je to sice placené, ale je tam sedmidenní free trial, jen je potřeba zadat kartu (nic se nestrhne) a po šesti dnech zrušit trial tak, aby se nestrhly peníze z karty.

Jako záchrana na jeden či dva zápasy to vypadá dobře.
J.K.Kožíšek
Tak prošel jsem registrací na tom ESPN a běží to parádně. Ještě jednou říkám, na sedm dní je to zdarma, pak je to asi 11 euro měsíc.
Phlambo
oblíbené místo se rozběhlo Smile už je hymna
Petan
headbang hello1 headbang hello1 smajlík z fóra
J.K.Kožíšek
oblíbené místo se rozběhlo Smile už je hymna Oblíbené místo je dokonce asi 20 vteřin dopředu před ESPN webovkama, takže jsem se vrátil na oblíbené místo. Very Happy
TM21
oblíbené místo se rozběhlo Smile už je hymna Oblíbené místo je dokonce asi 20 vteřin dopředu před ESPN webovkama, takže jsem se vrátil na oblíbené místo. Very Happy thumbright smajlík z fóra
DarkHelm
zatim trochu nuda zubatec
ivas
tvl. jak to ze se uz hraje Mr. Green
habidek
nemate na oblibenem miste zvuk/obraz dopredu?
habidek
bezva PP
DarkHelm
Fox to s tim klidem trochu prehani, ne?
TM21
Dost nepovedená přesilovka.
habidek
hm tak to je fičák
J.K.Kožíšek
nemate na oblibenem miste zvuk/obraz dopredu? Mám to úplně v pohodě. Zkus případně další kanály tam nebo znovu načíst stránku jestli to zlobí.
masly008
Já mám stream kde se vyloženě fandí tambě, borec nahodí na kasu a oni řvou jak kdyby to byla tutovka.
DarkHelm
snad se brzo probudime, tohle je zatim hrozny
J.K.Kožíšek
hm tak to je fičák Jako trochu jsme to čekali, ne?

Realisticky vzato pokud z toho dvojzápasu v Tampě uhaluzíme či Igor ukradne jeden win, tak budeme moc být šťastní a budeme to mít pořád výborně rozehrané.
Pogec
Dost nepovedená přesilovka. Protože ji má Tampa od 2. zápasu přečtenou, u Zibanejada celou dobu stojí borec, takže bude záležet, jestli Panarin napravo něco vymyslí nebo ne, zatím to vypadá, že spíš ne.
habidek
hm tak to je fičák Jako trochu jsme to čekali, ne?

Realisticky vzato pokud z toho dvojzápasu v Tampě uhaluzíme či Igor ukradne jeden win, tak budeme moc být šťastní a budeme to mít pořád výborně rozehrané.
jo vzdyt jenom rikam ze se potvrzuje co jsem cekal, tampa se probrala
ivas
Já mám stream kde se vyloženě fandí tambě, borec nahodí na kasu a oni řvou jak kdyby to byla tutovka. mam asi stejnej, nejsou tam reklamy a je slyset co si rikaj jen tak
habidek
no to bude dlouhej zapas
DarkHelm
Troubo, stříííííílej scratch
J.K.Kožíšek
no to bude dlouhej zapas No, jestli se budou hrát čtyři prodloužení, tak jsem rád, že hrají už od devíti. zubatec
habidek
slo to pres sklo tedka? :/
habidek
fuuu
TM21
To bude ještě dřina...
DarkHelm
"prezili" jsme prvni tretinu. Igor parkrat podrzel tym na nule. Snad predvedem neco vic i dopredu.
mess
Zase sale o tolik horší jsme nebyli a Tampa hraje dopředu hodně s velkým riskem, byly tam 3 slušný brejky bohužel to vyšlo na blbý lidi v koncovce. Věřím, že góly dáme důležitý je dobře bránit.
Pogec
"prezili" jsme prvni tretinu. Igor parkrat podrzel tym na nule. Snad predvedem neco vic i dopredu. Myslím, že jsme měli tak 3 gólovky, Tampa 5.
TM21
Aby to nebyl zápas o jednom gólu... Otázka je, kdy a kdo to prolomí. Laughing
Nebo se z toho ještě vyvine nějaká přestřelka? Mr. Green
V tomto zápase je vše možné.
DarkHelm
"prezili" jsme prvni tretinu. Igor parkrat podrzel tym na nule. Snad predvedem neco vic i dopredu. Myslím, že jsme měli tak 3 gólovky, Tampa 5. ja jsem zaslepen nasima poslednima zapasama a tak mi to prislo proste jako divna tretina Mr. Green
mess
Je nějak dáváme na buly, to jé příjemné překvapení.
TM21
Statistické okénko první třetiny [tweet]https://twitter.com/vzmercogliano/status/1533538885346676740[/tweet] [tweet]https://twitter.com/ColinSNewsday/status/1533538545285087232[/tweet]
DarkHelm
Strome ne
habidek
hezka sekvence ted od nas
habidek
za tohle je 4na4????
DarkHelm
Sekani do golmana, co ma puk v rukavici, je ok? Asi jo. ko
habidek
takova dementni penalty dpc
TM21
ne
DarkHelm
treba nas to probere
DarkHelm
tycka coze
TM21
coze coze coze
Petan
to měl Miller ted dát..... coze ne
habidek
typico to je skoda
habidek
perry zdechni
Petan
ale Tampě už tečou nervy..... zubatec zubatec zubatec
TM21
Alespoň ten zápas už trochu začíná nabírat grády. zubatec
Phlambo
neuvěřitelná sekvence
masly008
Reavse by se měl na Perryho podívat z blízka, druhý faul na golmana.
DarkHelm
smajlík z fóra banán smajlík z fóra smajlík z fóra smajlík z fóra smajlík z fóra
habidek
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HOOGOGOGOOOOL
Petan
Zibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hello1 headbang hello1 headbang
Phlambo
jespičo!
J.K.Kožíšek
Sekani do golmana, co ma puk v rukavici, je ok? Asi jo. ko Nakonec to ztrestal Ziba. Twisted Evil
TM21
MIKAAAAA hello1 hello1 hello1
Pogec
cheers
Petan
to byla nádherná střela headbang hello1 headbang hello1
masly008
Nepsal někdo že tu naši přesilovku mají přečtenou?
Asi neumí moc číst.
habidek
dame si dalsiii, diky moc
J.K.Kožíšek
Jako to se v Tampě rozhodli Igora zabít? zubatec

Snad znovu ztrestáme gólem.

Reaves je tam za to může sejmout minutu před koncem za stavu 5:0. Very Happy
DarkHelm
Shesterkin vybojoval dalsi faul. Chvili jsem se bal, kdyz jsem videl, jak na nej upadl a jak ma Shesty nohy.... Snad dobry.
masly008
Sekani do golmana, co ma puk v rukavici, je ok? Asi jo. ko Nakonec to ztrestal Ziba. Twisted Evil Ale až za druhý faul šel ten jeliman.
Pogec
Nepsal někdo že tu naši přesilovku mají přečtenou?
Asi neumí moc číst.
Však stačilo, aby u něj chvíli nikdo nestál a hned je to 1:0
J.K.Kožíšek
Nepsal někdo že tu naši přesilovku mají přečtenou?
Asi neumí moc číst.
To už měly často soupeři i v druhé půlce základní části. A Zibu si na tu střelu z první opravdu hlídají, jen mu to tam tentokrát Panarin poslal trošku z jiného úhlu (víc od brankové čáry), tak na to nestihli zareagovat. Very Happy
J.K.Kožíšek
Ten trenér Tampy je docela mimo.
Pogec
Zkurvenci jedni zákeřní.
J.K.Kožíšek
Jinak Chytil v první přesilovkové místo zraněného Stroma.
DarkHelm
Filip misto zraneneho Stromea v 1. PP
J.K.Kožíšek
KREIDER! cheers
DarkHelm
smajlík z fóra banán smajlík z fóra smajlík z fóra smajlík z fóra smajlík z fóra
habidek
gooooooooool KREEEEEEEIDS
Petan
a gooooooooooooooooooooooooool headbang hello1 headbang hello1 headbang hello1
Phlambo
CHRIS!
TM21
KREIDSSSSSS headbang headbang headbang
J.K.Kožíšek
Nějak jsem teď nesledoval počty, to teď vyrovnal Kreider rekord Gravese v gólech za sezonu (základní část + play off) nebo mu ještě jeden chybí?
DarkHelm
Troubovi je asi lito, ze vedem Rolling Eyes
J.K.Kožíšek
Tak teď neinkasovat v jejich přesilovce.
habidek
no tak snad to ubranime
Pogec
Troubovi je asi lito, ze vedem Rolling Eyes Kompenzace od pruhovanejch. puke
DarkHelm
Nějak jsem teď nesledoval počty, to teď vyrovnal Kreider rekord Gravese v gólech za sezonu (základní část + play off) nebo mu ještě jeden chybí? oba 62
masly008
Troubovi je asi lito, ze vedem Rolling Eyes Nechápu že ty hokejky si ten svůj nástroj(hokejku) neudrží v ruce, furt to někomu padá.
masly008
Troubovi je asi lito, ze vedem Rolling Eyes Kompenzace od pruhovanejch. puke Buďme fér, tohle faul byl.
DarkHelm
Troubovi je asi lito, ze vedem Rolling Eyes Kompenzace od pruhovanejch. puke Buďme fér, tohle faul byl. gol v oslabeni by Tampu snad pohrbil
mess
Troubovi je asi lito, ze vedem Rolling Eyes Kompenzace od pruhovanejch. puke On i ten Zibův faul spíš nebyl, když vezmu co projde na druhé straně.
Pogec
Nechápu, jak to mohlo být interference, když měl Palát puk. zubatec
DarkHelm
tak ne, no. 2-1
Petan
hm.... ne ko
habidek
jsem uplne vedel dopice
habidek
faul????
DarkHelm
faul???? taky mi to prislo jako hakovani. uvidime snad opakovacku.
masly008
Ale super hokej, a teď jak Kučerov zdrhal jak malá děva Mr. Green
DarkHelm
děva Mr. Green vypadlo ti tam K zubatec
masly008
děva Mr. Green vypadlo ti tam K zubatec To by mi nepustilo a tak jsem doufal že to každému dojde Mr. Green
DarkHelm
děva Mr. Green vypadlo ti tam K zubatec To by mi nepustilo a tak jsem doufal že to každému dojde Mr. Green to se da nekde v profilu vypnout drunken
habidek
jejej tečou nervy
Pogec
To kurva hrají někde na rybníku, že každou chvíli někdo spadne?
masly008
Zatím jim to slušně pouští, tam bylo tolik jasných faulů a nic.
Sranda je že když je na ledě Reavo tak jsou jak holky.
mess
Kučerov vypadá hodně frustrovanej.
J.K.Kožíšek
Kučerov vypadá hodně frustrovanej. To vypadá hodně hráčů Tampy. Hlavně neudělat chybu a nenechat je vyrovnat, takhle ta frustrace bude u nich narůstat.
DarkHelm
koment z FB: We went from "TB in 5" to "The Rangers are cheating" fast..... zubatec
mess
Kučerov vypadá hodně frustrovanej. To vypadá hodně hráčů Tampy. Hlavně neudělat chybu a nenechat je vyrovnat, takhle ta frustrace bude u nich narůstat. Tak Maroon a Perry takhle hrajou pořád.
habidek
koment z FB: We went from "TB in 5" to "The Rangers are cheating" fast..... zubatec zubatec zubatec jak vystizne
mess
koment z FB: We went from "TB in 5" to "The Rangers are cheating" fast..... zubatec Měli by se naučit prohrávat.
Pogec
[tweet]https://twitter.com/hayyyshayyy/status/1533543932348465155[/tweet] Zajímalo by mě, jestli se ještě vrátí, nebo je pro dnešek odepsanej.
mess
[tweet]https://twitter.com/hayyyshayyy/status/1533543932348465155[/tweet] Zajímalo by mě, jestli se ještě vrátí, nebo je pro dnešek odepsanej. Konec třetiny už hrál.
habidek
ted zas rikali ze se nevratil
habidek
tak to je pecka start
DarkHelm
peknej zacatek Rolling Eyes
DarkHelm
[tweet]https://twitter.com/hayyyshayyy/status/1533543932348465155[/tweet] Zajímalo by mě, jestli se ještě vrátí, nebo je pro dnešek odepsanej. Konec třetiny už hrál. po stridani kroutil na lavici hlavou, jako ze to nepujde
DarkHelm
a je to
habidek
nojooo
Pogec
Trouba...
habidek
to je vylozene cekani na gol
DarkHelm
to je vylozene cekani na gol v nasi brance
habidek
to je vylozene cekani na gol v nasi brance pochopitelne Laughing bohuzel
masly008
Ten druhý faul Trouby byl fakt směšný, prostě si ho vymysleli.
DarkHelm
tak jo, dalsi oslabeni
habidek
geniani frankie
J.K.Kožíšek
Jak tohle můžou přirovnávat k seknutí brankáře hokejkou?
ivas
tohle neni faul dopice angryfire
masly008
Tohle je jako faul?
No víc viditelně je tlačit fakt nemůžou.
Phlambo
jak měl uhnout tvl?
DarkHelm
uf. uf. uf.
habidek
oslabeni smekam
DarkHelm
smajlík z fóra sel do kabiny po tom bloku Evil or Very Mad
habidek
smajlík z fóra sel do kabiny po tom bloku Evil or Very Mad vubec se nedivim, to byla bomba jak krava
DarkHelm
smajlík z fóra sel do kabiny po tom bloku Evil or Very Mad vubec se nedivim, to byla bomba jak krava j. a jestli to byl stejnej kotnik...
ale uz je zpatky, tak snad na furt thumbright
J.K.Kožíšek
jak měl uhnout tvl? Tak neměl vůbec jezdit s pukem na branku Tampy, to je přeci jasný. drunken
J.K.Kožíšek
j. a jestli to byl stejnej kotnik...
ale uz je zpatky, tak snad na furt thumbright
Tak nějaká ta zlomenina Goodrowa nezastaví. zubatec

Bylo by blbé přijít o dalšího centra potom, co odešel Strome. A ještě k tomu ztratit zápas.
J.K.Kožíšek
Tak teď by to chtělo rozhodnout v přesilovce.
habidek
podme gooool dpc
DarkHelm
2+2 ted musime dat
habidek
ctyri minutky tvleee
Pogec
Bylo by supr nedostat SHG.
masly008
Proč to přerušil když jsme byli pořád u puku?
DarkHelm
jen se nenechat vyprovokovat
J.K.Kožíšek
Ach jo, Trouba... ne
habidek
trouba tupy retard dopice uz
DarkHelm
Trouba ma dneska den, ty vole puke
Pogec
Ach jo, Trouba... ne Ten borec dneska zkurví na co sáhne.
DarkHelm
na druhou stranu, Chytil dostal holi do obliceje. Byla to hul naseho hrace? nebo proste nechteli vylucovat
J.K.Kožíšek
Jako ještě Trouba mohl klidně dostat další dvě minuty za faul loktem. zubatec
TM21
Trouba dnes potřetí vyloučen... Úplně zbytečné, máme 4 minuty přesilovku a dopadne to takto...
J.K.Kožíšek
Ach jo, Trouba... ne Ten borec dneska zkurví na co sáhne. No on má celé play off takové, zvláštní... Kazí hodně, fauluje hodně, měl ale i dost dobrých momentů, hlavně nějaké čisté hity, které měly velký vliv.
masly008
na druhou stranu, Chytil dostal holi do obliceje. Byla to hul naseho hrace? nebo proste nechteli vylucovat Jako že by je poslali do 3?
Si blázen ne?
habidek
co blbnou boze
DarkHelm
co blbnou boze proste nechcem jit do vedeni 3-0, pac by to vypadnuti pak bylo hooooodne trapny zubatec zubatec zubatec
J.K.Kožíšek
proste nechcem jit do vedeni 3-0, pac by to vypadnuti pak bylo hooooodne trapny zubatec zubatec zubatec Tak zase bychom mohli psát historii, když bychom byli asi pátí v historii, kdo ztratí vedení 3:0 v sérii. zubatec
DarkHelm
podkopnutí? ciste....
masly008
podkopnutí? ciste.... Já už se ničemu nedivím, pruh to měl přímo před očima. angryfire
DarkHelm
angryfire
ivas
dopiiiiiiice
Petan
a sme v prde.. ne ne ne
habidek
to me poser
masly008
No aspoň ráno vstanu do práce angryfire
TM21
angryfire ne debil
masly008
Jinak by mě zajímala opakovačka toho souboje Chytila,ale toho se nedočkáme.
habidek
aby to nebyl gol co meni celou serii ..
DarkHelm
nevystrelis, nevyhrajes...
v utery to dame.
byt obe serie 4-0 by pro me bylo stejne na picu Twisted Evil
DarkHelm
aby to nebyl gol co meni celou serii .. nevyuzita dlouha presilovka, tam se to melo pojistit
DarkHelm
Jinak by mě zajímala opakovačka toho souboje Chytila,ale toho se nedočkáme. nasel jsem si to a byla to zjevna hokejka Paula
ivas
no, trouba dneska strasnej zapas, v klicovejch chvilich picoviny. refs meh.
J.K.Kožíšek
Jsme je hlavně neměli nechat tak brzo snížit za stavu 2:0. Škoda...

Sice měli o dost více střel, ale v gólových šancí zas až takový rozdíl nebyl, Tampa byla možná i trošku šťastnější. Pokud nám příští zápas vyjde o trošku lépe a vyhrajeme, tak to bude super.

Hlavně teda taky doufat, že Strome a Goodrow budou moct hrát dál.
TM21
Ve třetí třetině nás totálně přestříleli, 18:6. Ale když už jsme to takhle drželi, tak je to fakt škoda dostat takový blbý gól těsně před koncem, když mohlo být alespoň to prodloužení. Ono je docela rozdíl vést 3:0 nebo 2:1.
Stalo se, jedeme dál, ve středu (2:00) zpátky na značkách.
smajlík z fóra
masly008
Jinak by mě zajímala opakovačka toho souboje Chytila,ale toho se nedočkáme. nasel jsem si to a byla to zjevna hokejka Paula A já myslel ještě ten souboj kdy to borec ve vlastním pásmu ztratil a chytil se proto nějak nemohl rozjet cca 2 minuty před koncem v jejich pásmu.
J.K.Kožíšek
No tak snad si za týden nebudeme říkat, jaká je škoda, že jsme zahodili vedení 2:0 v sérii a 2:0 ve třetím zápase ve kterém jsme dostali Tampu zpátky do hry. drunken
Peter
Jaj dnes tedy skoda, ale aspoň se zas ma moznost ukázat naše sila. Dneska me opet jen zklamal Trouba-katastrofa jeho hra.

Jinak žádná tragedie, na střely rozdíl, ale jinak naprosto v klidu jedeme koncetrovane dal. 4:0 by bylo krasne Laughing Ale proste je to finale konference a pokud chceme postoupit musíme to zvládnout.
masly008
Ve třetí třetině nás totálně přestříleli, 18:6. Ale když už jsme to takhle drželi, tak je to fakt škoda dostat takový blbý gól těsně před koncem, když mohlo být alespoň to prodloužení. Ono je docela rozdíl vést 3:0 nebo 2:1.
Stalo se, jedeme dál, ve středu (2:00) zpátky na značkách.
smajlík z fóra
Ono je to těžko když vyrovnají z vymyšlené přesilovky.
Oni tam měli několik jasných faulů a nic (podkopnutí Lingrena, seknutí do Igora, vysoká hůl na chytila šli by do 3)
A nás vyloučí za to že našeho hráče natlačí do golmana.
ivas
Jsme je hlavně neměli nechat tak brzo snížit za stavu 2:0. Škoda...

Sice měli o dost více střel, ale v gólových šancí zas až takový rozdíl nebyl, Tampa byla možná i trošku šťastnější. Pokud nám příští zápas vyjde o trošku lépe a vyhrajeme, tak to bude super.

Hlavně teda taky doufat, že Strome a Goodrow budou moct hrát dál.
Troubuv faul, hrozny dneska, ve spatnej cas chyby.
J.K.Kožíšek
Jsme je hlavně neměli nechat tak brzo snížit za stavu 2:0. Škoda...

Sice měli o dost více střel, ale v gólových šancí zas až takový rozdíl nebyl, Tampa byla možná i trošku šťastnější. Pokud nám příští zápas vyjde o trošku lépe a vyhrajeme, tak to bude super.

Hlavně teda taky doufat, že Strome a Goodrow budou moct hrát dál.
Troubuv faul, hrozny dneska, ve spatnej cas chyby.
Jo, ten faul u toho stál. Vlastně oba fauly byly zbytečný, respektive předcházela tomu zbytečná chyba kterou hasil faulem. V případě Trouby nešlo jen o ten snižující gól, ale i zazdění čtyřminutové přesilovky.
DarkHelm
Jinak by mě zajímala opakovačka toho souboje Chytila,ale toho se nedočkáme. nasel jsem si to a byla to zjevna hokejka Paula A já myslel ještě ten souboj kdy to borec ve vlastním pásmu ztratil a chytil se proto nějak nemohl rozjet cca 2 minuty před koncem v jejich pásmu. jestli jsem nasel to spravny, tak tam ta hokejka modryho mozna byla mezi nohama Chytila, ale rychle ji pustil a asi se pak nemohl Chytil vymotat
DarkHelm
no nic, jdu vyuzit toho, ze se ted muzu relativne normalne vyspat dve noci po sobe Mr. Green
ve stredu to dame salute
Lancer
Ve třetí třetině nás totálně přestříleli, 18:6. Ale když už jsme to takhle drželi, tak je to fakt škoda dostat takový blbý gól těsně před koncem, když mohlo být alespoň to prodloužení. Ono je docela rozdíl vést 3:0 nebo 2:1.
Stalo se, jedeme dál, ve středu (2:00) zpátky na značkách.
smajlík z fóra
Ono je to těžko když vyrovnají z vymyšlené přesilovky.
Oni tam měli několik jasných faulů a nic (podkopnutí Lingrena, seknutí do Igora, vysoká hůl na chytila šli by do 3)
A nás vyloučí za to že našeho hráče natlačí do golmana.
Pravda, ale s tím musíme počítat. Bylo to tak v první sérii s Pens a teď zase. Rozhodčí tlačí větší hvězdy, chtějí vidět ve finále hráče jako Crosby, Malkin, Stamkos, Kucherov a ne Chytil, Lafreniere, Kakko... Panarin a Ziba evidentně nestačí... z obchodního hlediska chce každý ve finále mediálně atraktivní persony .. a i když rozhodčím to může být teoreticky jedno, tak prakticky to tak není.. viz právě takovýhle rozdíly v rozhodování. Musíme z těch našich chlapců udělat hvězdy, pak se to bude vyhrávat snadněji... Pokud bychom postoupili do finále, tak by to zase bylo o tom, že MacKinnon si to zaslouží... devět let hraje ligu a do finále se ještě nedostal.

No prostě, musíme kašlat na rozhodčí, zbytečně nefaulovat a prostě dát o nějaký ten gól víc. Tampa evidentně pochopila, že musí Shestymu dát víc než 2 góly, jinak nevyhraje. Příště jim to dáme
Lancer
Byla to dvojitá Czaplárova past... s tím se nedá nic dělat. Vedli jsme 2-0 na zápasy a 2:0 ve třetím zápase.... to je karma, to se nedá ustát. To jsme to ještě dost zdramatizovali... Příště je rozsekáme a domů pojedeme za stavu 3-1
Lancer
Jenom ještě jednu věc k dnešnímu zápasu: na Igora šlo celkem 52 střel, 49 chytil. poklona poklona poklona
My jsme vyslali na Vasilevského 30 střel. Tampa prostě rozjela ten kolotoč, se kterým jsme počítali...
Lancer
nevystrelis, nevyhrajes...
v utery to dame.
byt obe serie 4-0 by pro me bylo stejne na **** Twisted Evil
Nemůžeme přejet Tampu výrazně... to by si o nás začali myslet, že jsme favoriti...
Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 12:42:54